POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, site-ul www.Imobiliar.AG.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) va va ajuta sa intelegeti ce fel de informatii colectam in legatura cu utilizarea site-ul www.Imobiliar.AG.ro, comunicarea cu terte parti sau alte forme de interactiune si de furnizare a serviciilor noastre imobiliare si modul in care procesam aceste informatii.

Echipa site-ul www.Imobiliar.AG.ro va depune toate diligentele sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personală.

Echipa site-ului www.Imobiliar.AG.ro se angajează să respecte și să protejeze toate informatiile private si confidentiale pe care le-ar obtine in relatia cu terte parti, incluzand si datele cu caracter personal, asa cum sunt definite de dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare.

In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

 

Acordul de confidentialitate

Prin utilizarea site-ul www.Imobiliar.AG.ro si/sau prin transmiterea datelor cu caracter personal, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in conditiile prevazute in aceasta Politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa nu ne furnizati datele dumneavoastra personale.

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul www.Imobiliar.AG.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul www.Imobiliar.AG.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

 

Informatii generale colectate de  site-ul www.Imobiliar.AG.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul www.Imobiliar.AG.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, vizionarea ori solictarea de informatii despre imobilele prezentate pe site, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, site-ul www.Imobiliar.AG.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

 

In unele zone ale site-ului, www.Imobiliar.AG.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale www.Imobiliar.AG.ro, vom colecta/solicita sau poate sa colecteze/solicite informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. Am putea crea date statistice pe baza datelor dumneavoastra dvs. personale.

 

Crearea contului dvs pe site-ul www.Imobiliar.AG.ro si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Site-ul www.Imobiliar.AG.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.

 

Site-ul www.Imobiliar.AG.ro utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite oferte, produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele anunturi sau oferte, produse si servicii de care sunteti interesat.

 

Pentru utilizatorii site-ului www.Imobiliar.AG.ro care au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa imobiliar.ag@gmail.com cu titlul “Dezabonare comunicari” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de site-ul www.Imobiliar.AG.ro. Dezabonarea se face automat.

 

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale  site-ul www.Imobiliar.AG.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand site-ul www.Imobiliar.AG.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora psite-ul www.Imobiliar.AG.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand site-ul www.Imobiliar.AG.ro.

 

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, site-ul www.Imobiliar.AG.ro le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la anunțuri, oferte, program de operare etc;
  • înscrierea în programul de fidelizare;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile site-ul Imobiliar.AG.ro sau ale firmelor partenere;

Noi utilizam informatiile stranse de site-ul www.Imobiliar.AG.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor anunțuri si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre site-ul www.Imobiliar.AG.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.  Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe portalul  site-ul www.Imobiliar.AG.ro

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Site-ul www.Imobiliar.AG.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Site-ul www.Imobiliar.AG.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

-cu acordul dvs., daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii serviciilor solicitate de dvs.

-in cazul in care informatia e necesara site-ului www.Imobiliar.AG.ro sau partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii solicitate de dvs.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a)e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b)protejeaza drepturile site-ul www.Imobiliar.AG.ro;

(c)previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d)protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e)aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate site-ul www.Imobiliar.AG.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor servicii;

– in cazul in care site-ul www.Imobiliar.AG.ro devine insolvabil, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.Imobiliar.AG.ro

 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola, site-ul www.Imobiliar.AG.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor. Drepturile dvs asupra datelor cu caracter personal colectate si prelucrate sunt stabilite in mod special in legile locale si reglementarile aplicabile in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal.

 

Feedback
Site-ul www.Imobiliar.AG.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail imobiliar.ag@gmail.com.

Daca ati face o plangere catre responsabilul cu protectia datelor si plangerea dumneavoastra nu poate fi rezolvata pe deplin, plangerea dumneavoastra va fi transmisa departamentului juridic al site-ul www.Imobiliar.AG.ro spre a fi solutionata.

Va multumim ca folositi și apelați la serviciile site-ului www.Imobiliar.AG.ro.

Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii imobiliare.

 

Echipa www.ImobiliarAG.ro